Домашни потреби

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

Таблетки за почистване на малки кухненски уреди, перални, съдомиялни, водни охладители, овлажнители, бойлери, канали, тоалетни и други домакински приложения могат да се възползват от гъвкавите опаковки за многократно затваряне, устойчиви на влага.

Богатият избор от размери на опаковките ви позволява да предложите на клиентите си различни количества в зависимост от предназначението и случая.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Домашни потреби

Голямото разнообразие от гъвкави опаковки може да се използва за пакетиране на течни препарати за пране и съдомиялни машини. Елиминирайки бутилката, можете да разширите своята клиентска база или да влезете в нови пазари.

Брандираните опаковки за препарати за пране и други почистващи продукти, ще ви дадат визуално предимство и удобство за клиента.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Можем да ви предложим единна визия за цялата ви продуктова гама почистващи прахове за подове, шкафове, мебели, килими, автомобилни или други повърхности, която да отличи вашата марка на рафтовете на магазините.

Започването на поръчка чрез нашата онлайн система е изключително лесно. Ние ще работим с вас, за да гарантираме, че опаковката за вашите почистващи продукти се откроява.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12