Кафе & Чай

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

За много хора кафето е начин на живот. Ценителите търсят местни производители за своето занаятчийско кафе. Като производител на кафе, намирането на перфектната опаковка за кафе не би трябвало да бъде обезсърчаваща задача. Независимо дали се нуждаете от опаковка за кафе на зърна или опаковки за инстантно кафе, нашите затварящи се пликове, не само запечатват аромата, но ще направят вашата марка различна от останалите.

В допълнение, нашият бърз процес на изготвяне на запитване и получаване на оферта улеснява разработването и популяризирането на празнични и сезонни серии кафе за кратък период от време.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Кафе & Чай

Изборът на правилната опаковка за кафе и чай е важен за поддържането на максимална свежест на вашия продукт. Стоящите затварящи се опаковки за кафе и чай са вече популярен избор сред производителите.

Това обаче е само първата стъпка към извеждането на вашия продукт на пазара. За да увеличите максимално екпозицията на марката си, трябва да гарантирате, че опаковката ви се откроява по правилните причини – с привлекателен дизайн, качествени материали и функционалност.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Висококачествената опаковка на чай е от решаващо значение за съхраняването на деликатните съставки. Точно като кафето, и чаят трябва да бъде защитен от светлина и влага. Нашите пликове за опаковане са перфектни, за да поддържате чая си в най-доброто си състояние, независимо дали използвате торбички за чай или насипни листа чай.

Без излишни процедури, просто изпратете запитване чрез онлайн конфигуратора ни, изтеглете шаблон за дизайн и очаквайте обратна връзка от нас.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12