Здраве & Красота

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

За да привлечете вниманието на любителите на грима, имате нужда от дизайн на опаковката, който да се откроява и рефлектира качеството на това, което е вътре. Тъй като грим индустрията е изключително динамична, бизнесът трябва редовно да адаптира своите опаковки към новите тенденции, при пускането на нови продукти и дори сезонни линии.

Като наши партньори, вие ще можете да се възползвате от бърза обратна връзка и производство в наше лице. Конфигурирайте вашия продукт, получете шаблон за вашия дизайн и изпратете вашето запитване.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Козметика

Важността на опаковката на продукти от здравната и козметична индустрия не бива да бъде подценявана. Един от най-добрите начини да привлечете вниманието на потребителите и да ги превърнете в лоялни фенове на вашата марка е като представите продуктите си в добре проектирана и професионално отпечатана опаковка. Поради техните предимства, плоските и стоящи затварящи се опаковки, са с растяща популярност в тази индустрия.

Идеални за използване за широк спектър продукти като гелове, кремове, прахове, масла и други. Този тип гъвкави опаковки не само осигуряват необходимото пространство за визуална привлекателност, но също така помагат за запазването на свежестта на продукта, изграждайки доверие у потребителите.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Марките за грижа за косата използват креативни опаковки за продуктите си, за да се различават от своите конкуренти. Потребителите вече се насочват към продукти за грижа и стилизиране на косата с натурални/органични съставки и брандираните затварящи се гъвкави опаковки с по-модерен дизайн могат да помогнат за успешното развитие на бизнеса на този пазар.

Независимо дали става въпрос за шампоан, балсам, серум, стилизиращ продукт, опаковката на такива продукти е възможност за марките да бъде разказана историята на марката, съдържанието на продукта и очакваните резултати.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12