Храни

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

Защо да ограничаваме удобството на гъвкавите опаковки към крайния клиент? Производителите от хранително-вкусовата промишленост вече имат достъп до бърза услуга за поръчване на брандирани опаковки. Ние предлагаме бърза обратна връзка, която е направена по-лесна чрез онлайн конфигуратора на нашия сайт. Не е необходимо да имате големи обеми.

Това означава, че всеки бизнес – от стартиращи фирми до утвърдени производители на храни, може да се възползват от това ново решение за качествено и удобно съхранение на храни. Представяте нов продукт на пазара? Пускате ограничено издание или промоционална кампания? Спестете време и пари с нашите гъвкави услуги за печат и форматиране на опаковки.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Хранителни продукти

Консумацията на храни се променя. Като резултат от натовареното ежедневие, потребителите търсят бързи и здравословни решения, които могат да бъдат използвани навсякъде. Това означава, че хранително-вкусовата промишленост не само се адаптира към новите продукти, но трябва да вземе предвид и тяхното опаковане и съхранение.

Въведете плоски и стоящи пликове с цип за храна. Леки, компактни и адаптивни към съдържанието си, този тип гъвкави опаковки бързо се превръщат в идеалното решение. Нещо повече – те могат да бъдат напълно персонализирани според вашата марка, добавяйки визуално предимство към практическата им привлекателност

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Можете да сложите абсолютно всичко вътре. Опаковки за бисквити, брашно, смес за палачинки, сирена без лактоза, подправки и други специализирани артикули. Изберете да отпечатате вашия дизайн върху качествена, гъвкава, пресонализирана опаковка за храна, подчертавайки вашата марка и идентичност, превръщайки я в лидер на пазара.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12