Гранола & Зърнени

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

Повече хора търсят здравословни алтернативи на обикновения избор на зърнени закуски – прости, органични съставки, по-малко захар или безглутенови опции. Търсенето включва и подходяща опаковка за такъв тип продукти. Опаковки за мюсли, корн-флейкс и други зърнени храни могат да бъдат гъвкави.

Предлагането на различни размери, ще намали отпадъците и ще улесни клиентите ви, взимайки опаковка без кутията. Нашата лесна система за онлайн запитвания ще ви помогне незабавно да вкарате продукта си в килера на вашия клиент.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Зърнени закуски

Във всеки магазин за хранителни стоки ще видите цяла пътека, посветена на зърнени закуски и гранола. С преминаването към органични и здравословни съставки, клиентите търсят по-бутикови и по-нови марки като здравословни алтернативи на старите любими. Гъвкавата опаковка е чудесен начин да се харесате на този пазар.

Използвани за опаковане на корн-флейкс, мюсли или всякакви други зърнени закуски, персонализираните затварящи се опаковки предлагат голямо предимство в сравнение с други опции за опаковане. Използвайки например стоящи пликове за гранола, можете да опаковате повече гранола и зърнени храни в опаковката, като същевременно тя остава лека. С добавянето на затварящ се цип, вашите клиенти ще могат да се наслаждават на вашия продукт отново и отново, поддържайки го възможно най-свеж.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Гранола, зърнени храни и всичко между тях. Пликове с мюсли, корн-флейкс, шоколад, сушени плодове, изберете и отпечатайте дизайна си върху качествени персонализирани опаковки, за да покажете своята марка и да утвърдите продукта си като лидер на пазара.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12