Органични добавки

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

Търсенето на основни, здравословни съставки нараства ежедневно. Тъй като потребителите търсят органични, хипоалергенни алтернативи и безглутенови продукти, иновативните предприятия се възползват от този нов пазар, избирайки гъвкави опаковки.

Популярните приложения за нашите опаковки включват например био сушени плодове и чиа. Те са чудесни за показване на вашите съставки, брандиране и подсилване вашия продукт като лидер в областта.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Хранителни добавки

Пазарът на органични стоки процъфтява и гъвкавите опаковки са признати за най-добрата опаковка в индустрията. С деликатното естество и цена на тези висококачествени стоки, персонализираните опаковки за многократно затваряне ще запазят продукта без влага, светлина и миризми.

Изборът на стоящи опаковки ще ви позволи да проявите творчество с марката си и да привлечете вниманието на клиента на рафтовете на магазините. Имаме екип за графичен дизайн, който може да ви помогне.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

С гъвкава опаковка можете да удължите срока на годност на вашия продукт, което е съществено за хранителните добавки. С нарастващите притеснения за здравето, потребителите избират органични добавки, защото не съдържат токсични химикали.

Витаминните прахове, растителни протеини и органични енергийни напитки се съчетават перфектно с многократно затварящи се пликове, които предлагаме за опаковане на хранителни добавки.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12