Сладки & Разядки

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

Всеки с афинитет към сладките неща обича да се отдава на празнична почерпка или бързо похапване. Нашите гъвкави решения за печат на опаковки са идеални за малки фирми, които искат да пробият на пазара за бонбони и сладки.

За да ви помогнем да изпъкнете на пренаситения пазар, ние гарантираме най-доброто качество на опаковки за бонбони, сладки и сладкарски изделия.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Сладкиши

Подходящата гъвкава опаковка ще позволи на вашите клиенти да вземат лакомствата си със себе си, за да им се насладят където и да отидат. Опаковките за еднократна употреба или многократно затваряне предпазват от светлина и влага – което ги прави от съществено значение за запазването на продукта свеж.

С нашия богат избор от размери на гъвкави опаковки, можете да предложите точните количества, за да задоволите апетита на клиентите си.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Днешните клиенти харесват семпли, хранителни разядки със здравословни и естествени съставки. Нашите брандирани опаковки за разядки помагат на вашите продукти да се открояват от всички останали марки по рафтовете.

Независимо дали търсите опаковки за разядки или ядки, планирате да предлагате сухи миксове за път, сушени плодове и зеленчуци или печива като бисквитки и солети, с нашата лесна за използване онлайн система за конфигурация можете да позиционирате продуктите си в магазините за нула време.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12