Спорт & Фитнес

Watch Real
Video

Вашето решение

Гъвкави опаковки

Силовите спортисти винаги търсят начини да подобрят своите способности и да съкратят периода за тяхното възстановяване. Броят на предлаганите за този пазар продукти нараства, както и вариантите за опаковане.

Гъвкавата опаковка е изгодна алтернатива на традиционните опаковки, а пликовете за многократно затваряне все по-често се използват за протеини или добавки. Избирайки нас, заедно можем да направим вашия продукт по-продаваем за вашите клиенти.

Watch Real
Video

Лесно опаковане

Спортни храни

Спортната индустрия се оценява на над 488 милиарда долара през 2018 година, като продуктите, насърчаващи здравето и фитнеса, са широко използвани. В такъв конкурентен пазар, вашият продукт трябва да привлечете професионални спортни отбори, спортисти и фенове.

Нашите висококачествени гъвкави опаковки са идеални за широк спектър от продукти от този пазар, като например протеини, като качествата им ще ви поставят пред конкурентите и ще направят продуктите ви победители.

Watch Real
Video

Гъвкави опаковки

За вашия бизнес

Елитните спортисти, както и аматьорите, винаги търсят не само продукти, които допринасят за постигане на висока енергия и върхови показатели, но и лесни за употреба, пренасяне и съхраняване алтернативи за опаковане. Брандираните опаковки могат да ви дадат предимство пред конкурентите и ние можем, както да отпечатаме, така и да форматираме вашите спортни опаковки, така че можете да поставите продукта си директно в ръката на спортист, без да пропускате цял сезон.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12