Нека опаковките ви да изпъкнат

Стоящият плик е един своеобразен билборд, предлагащ страхотно платно за маркетинг с много по-голяма видимост на рафтовете от пакетите, които лежат хоризонтално. Той предлага много повече място за дизайн с висока разделителна способност, който да привлече потребителите. Успешните производители знаят, че потребителите купуват първо с очите си – отнема само няколко секунди, докато купувачът вземе решение за покупка само въз основа на външния вид на продукта.

Привличането на погледа на човек, докато сканира претъпканите рафтове на магазините, изисква от производителите да поставят допълнителен акцент върху диференцирането на своите стоки и разграничаването им от конкуренцията. Изграждането на успешна маркетингова стратегия за хранителни продукти, дизайнът и функцията на опаковката трябва да бъдат взети под внимание от самото начало. Когато потребителите бъдат помолени да си представят конкретна марка, те най-често си представят логото на компанията – символът, който се появява на опаковката на продукта. Цветът, формата и цялостната структура на опаковката на продукта е това, което хората виждат доста често в магазините. Ето защо елегантните, модерни, уникални опаковки са толкова важен компонент на маркетинговата стратегия за хранителни продукти през 21 век.

Висококачествени изображения, символи и нови стилове на стоящи пликове създават силни визуални сигнали, които привличат хората към даден продукт. Ако в опаковката не включите важни компоненти, които правят продукта ви разпознаваем, може да доведе до голяма пропусната възможност. Гъвкавите опаковки и стоящите пликове имат значително повече площ, която може да бъде отпечатана по поръчка, за да привлече потребителите, без значение коя страна на опаковката гледат. Добавянето на стойност към продукта може да се постигне чрез използване на иновативни нови стилове на пликове и въвеждане на актуални визуални елементи.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12