Предимства на меките опаковки

Все повече водещи марки се отказват от традиционните кутии, бутилки, кенчета и кашони и вместо това използват гъвкави опаковки, защото са по-малко обемисти, по-добри за околната среда и наистина се открояват на търговските рафтовете. Стоящите пликове и сашета са форма на гъвкави опаковки, които се превърнаха в подходяща опция за производители на храни, напитки, предмети за бита, продукти за лична хигиена, храни за домашни любимци, витамини и много други.

Докато евтините найлонови торбички и крехките картонени кутии са лесни за скъсване и счупване, стоящите пликове и сашета са направени от трайни, устойчиви на пробиване слоеве от ламиниран филм. Иновативната структура на този вид гъвкави опаковки за търговия на дребно придава по-дълъг срок на годност и гарантира, че продуктът ви остава защитен от външна влага, кислород, миризма, UV светлина и бактерии от склада до магазините и накрая до домовете на клиентите. Вашата компания прекарва огромно количество време и усилия за усъвършенстване на рецептата и състава на вашите продукти.

Затова трябва да ги опаковате по най-подходящия начин, ако искате да се състезавате с големите фирми на все по- пренаселения пазар. Избирайки стоящи пликове и сашета, вие показвате на клиентите си, че се съобразявате с техните нужди и обновявате вашите предложения, за да съответстват на техния модерен, активен начин на живот. В днешно време всичко е свързано с удобството и бързината и ако не използвате предимствата на новите гъвкави опаковки, може да не сте достатъчно конкурентоспособни на пазара.

Основен цвят
по подразбиране
цвят 2
цвят 3
цвят 4
цвят 5
цвят 6
цвят 7
цвят 8
цвят 9
цвят 10
цвят 11
цвят 12